Sószappan

A sószappan lehetővé teszi, hogy bőrünk magától regenerálódjon, krémek és egyéb kozmetikumok nélkül. Jótékony hatásai: optimalizálja bőrünk PH értékét, gyulladáscsökkentő, serkenti az anyagcserét, a vérkeringést, frissebbé varázsolja bőrünket.

Általános felhasználás:
Nedvesítsük be a sószappant és tisztálkodás után kenjük be vele testünket. Hagyjuk megszáradni! A kezdeti csípő érzés 2-5 percen belül elmúlik. A bőrön kikristályosodott sót vagy rajta hagyjuk, vagy szárazon kézzel illetve ruhával lepergetjük. Amennyiben a bőr feszül ne kenjünk rá azonnal olajat, hanem várjunk kb. 20 percet, amíg megindul a faggyútermelődés. Ne kenjünk rá krémeket, csak olajat, azt is csak, ha muszáj! A sószappan tehát nem mosakodásra szolgál, hanem mintha egy krém lenne, úgy használjuk.

További felhasználási területek:

  • Borotválkozás után, arcszesz helyett. Megnyugtatja a bőrt, elmulasztja a kipirosodást. Állandó használatával elmúlhatnak a szőrtüszőgyulladások.
  • Herpesz, rovarcsípés okozta sebek kezelésére kiválóan alkalmas.
  • A só baktériumölő hatása miatt egyéb deók alkalmazását is mellőzhetjük.

A só használata előidézhet kezdeti rosszabbodást (pattanás, gyulladások stb.), ez a méregtelenítés jele. Ne ijedjünk meg, hagyjuk a bőrünket regenerálódni. Bőrbetegségek (ekcéma, allergia, gomba stb.) ne kenjük be a bőrfelületet közvetlenül a sószappannal, mert felsértheti a bőrt. Kézről vigyük fel a sót a nedves bőrre.

Egy sószappan kb. 2–3 hónapra elegendő. Kezdetben minden mosakodás után használjuk, majd ahogy a bőr egészségesebbé válik már csak igény szerint. A sószappan, 100 %-os kristálysó, kémiai adalékanyagot nem tartalmaz.

Cikkszám:  
SZ-01 0,2 kg; 1 db/karton